La Campus Run tornarà a omplir Sant Cugat d'esport i solidaritat

Els beneficis de la cursa aniran destinats íntegrament a Càritas


  • Comparteix:


Miquel Àngel Puigmartí, voluntari de Càritas Sant Cugat, i Javier Jáuregui, de l'Associació d'Esportistes per la Vida i la Família / Foto: Cugat Mèdia

Miquel Àngel Puigmartí, voluntari de Càritas Sant Cugat, i Javier Jáuregui, de l'Associació d'Esportistes per la Vida i la Família / Foto: Cugat Mèdia

El pròxim diumenge 26 de maig Sant Cugat acollirà la cursa solidària de Campus Run entre diversos centres universitaris. La carrera està impulsada per l'Associació d'Esportistes per la Vida i la Família en favor dels usuaris que atén Càritas Sant Cugat. La cursa consta d'un circuit de 3,5 km al voltant del Turó de Can Mates. La iniciativa, que s'obrirà a dos quarts de deu del matí, es pot fer en modalitat de caminada familiar o de cursa popular realitzant dues voltes al circuit.

Els campus que hi participen són els de la Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Internacional de Catalunya, Universitat Ramon Llull i la Universitat Politècnica de Catalunya. La proposta està oberta a la participació ciutadana. Les inscripcions estan disponibles a la web de l'organització.

La recollida de diners anirà destinada a Càritas Sant Cugat, entitat que atén al voltant de 500 persones de la ciutat.




Miquel Àngel Puigmar

La feina que fem bàsicament és repartir aliments i, per extensió, acollir-los, atendre'ls i dignificar la situació crítica que a vegades té la gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.